Transmisii în direct la Radio Maria şi pe site-ul sanctuarului

Mii de pelerini vor fi anul acesta la sanctuarul naţional din Cacica (jud. Suceava) în zilele de 14 şi 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Cei care nu vor putea ajunge personal la Cacica, vor avea posibilitatea prin intermediul transmisiilor Radio Maria România să asculte în direct toate celebrările importante de la sanctuar. De asemenea prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro pot fi urmărite imagini video de la altarul principal amenajat în faţa bazilicii.

Link-urile:
- pentru transmisia video www.sanctuarcacica.ro/media
- pentru transmisia Radio Maria: www.radiomaria.ro sau stream-ul audio sau player tune-in

Pentru a transmite cât mai bine celebrările de la Cacica, Claudiu Ardelean şi Orest Nichita de la Radio Maria s-au deplasat la sanctuarul din Cacica şi vor transmite de la faţa locului atât momentele principale dar şi mărturii şi interviuri cu pelerini prezenţi. Ei vor fi ajutaţi şi de Edi Lucaci, care va transmite prin intermediul internetului imagini în direct de la celebrări.

Programul transmisiilor Radio Maria este următorul:

Miercuri, 14 august
- 10.00: Celebrarea penitenţiala
- 12.00: Sfânta Liturghie solemnă de deschidere a pelerinajului
- 16.00: Calea sfintei cruci
- 19.20: Mărturii, impresii
- 22.00: Priveghere mariană
Joi, 15 august
- 11.00: Sfânta Liturghie solemnă de hram

În faţa sanctuarului a fost montată o cameră video care transmite în direct imagini de la altarul amenajat pentru celebrări.

Înregistrările audio şi video al transmisiilor vor fi disponibile ulterior pe secţiunea media a site-ului sanctuarcacica.ro, unde se găsesc şi înregistrările din anii trecuţi ale transmisiilor de la pelerinaj.